~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.........................................................σελίδες για τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
........................ Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

............................................................................................................ Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ & ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ & ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ & ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ (!!!) έγινε στα Χανιά!...


Δημήτρης Κ. Τζανακάκης
ΡΕΘΥΜΝΟ





ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ (!!!) έγινε στα Χανιά!... // "Τους πολίτες, ποιος θα τους προστατέψει;": 15 συμβολαιογράφοι και αρκετοί αστυνομικοί στο Ειρηνοδικείο Χανίων για 4 πλειστηριασμούς! // Νέα επιχείρηση κατάσχεσης απετράπη σήμερα στο Ρέθυμνο...
Οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν χθες στα Χανιά στις 4 έξω από το Ειρηνοδικείο Χανίων έμειναν έκπληκτοι από την εικόνα που αντίκρισαν. 15 συμβολαιογράφοι μαζί με αστυνομικούς βρισκόταν στο σημείο, για 4 όλους κι όλους πλειστηριασμούς!
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν πολίτες στην εφημερίδα μας αν και ζητήθηκε να εκφωνηθούν οι πλειστηριασμοί, οι συμβολαιογράφοι δεν ανταποκρίθηκαν. Σύμφωνα με τους συγκεντρωμένους πολίτες, δεν τηρήθηκε η διαδικασία κι αυτό είναι παράνομο γιατί εφόσον υπήρχε κάποιος που ενδιαφερόταν να συμμετέχει στη διαδικασία, δεν του δόθηκε αυτή η ευκαιρία.
Δύο από τα ακίνητα κατοχυρώθηκαν σε τράπεζες.
Να σημειώσουμε ότι δεν επιτράπηκε από την αστυνομία στους πολίτες να τραβήξουν φωτογραφίες, συντελώντας έτσι στη δημιουργία μεγαλύτερης έντασης.
Νωρίτερα, οι πολίτες είχαν διαμαρτυρηθεί στην αστυνομία για τη στάση που τήρησε την προηγούμενη εβδομάδα αφού επέτρεψαν την τέλεση πλειστηριασμού έξω από το Ειρηνοδικείο Χανίων.
Όπως μας είπε πολίτης που συμμετείχε: “Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν ένα χαστούκι για τους Χανιώτες”, ενώ αναρωτήθηκε “τους πολίτες, ποιος θα τους προστατέψει;”

Πηγή: "Aγώνας της Κρήτης"

~~~~~~~~~~~
ΡΕΘΥΜΝΟ: Νέα κατάσχεση απέτρεψε ο ΣΑΟΡ
Ένα ακόμα «χτύπημα» σε Ρεθεμνιώτη επιχειρηματία, απέτρεψε ο Σύλλογος Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ), καθώς εμπόδισε την κατάσχεση επιχείρησης που βρίσκεται στην περιοχή του κόμβου Ατσιποπούλου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σήμερα (Πέμπτη) το πρωί δικαστικός επιμελητής προσπάθησε να ξεκινήσει τη διαδικασία της κατάσχεσης, καθώς ο έμπορος δεν εξυπηρετούσε επιχειρηματικό δάνειο leasing που είχε λάβει από την Εθνική Τράπεζα.
Τα μέλη του ΣΑΟΡ παραμένουν στην επιχείρηση προκειμένου να συμπαρασταθούν στο Ρεθεμνιώτη επιχειρηματία.

Πηγή" "Ρέθεμνος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη